Sistemul de placare cu lemn reprezinta una dintre cele mai eficiente tehnologii de acoperire pentru a proteja cladirile de umiditate si agentii externi, imbunatatind, in acelasi timp, izolarea termica si fonica.

Iconic Wood® investeste in fiecare zi in cercetarea si implementarea noilor tehnologii pentru placari exterioare, concentrandu-se, in mod special, asupra peretilor si fatadelor ventilate- elemente care confera un caracter aparte cladirilor.

Colectiile noastre pentru fatadele din lemn sunt compuse din profile avansate din punct de vedere tehnologic, oferind o gama larga de culori, finisaje si geometrii, in scopul de a oferi designerilor solutia ideala pentru orice set de cerinte arhitecturale.

Sistemul nostru de fatade ventilate ofera o solutie de acoperire exterioara orientata spre imbunatatirea performantei cladirii. Aceasta tehnologie rezolva problemele cauzate de umiditate si agenti atmosferici, imbunatatind izolarea termica si fonica a cladirii, stimuland in acelasi timp performantele sistemelor traditionale de izolare a peretilor exteriori si incetinind procesul de deteriorare exterioara. Mai mult, placarile noastre exterioare elimina puntile termice ceea ce face ca protectia termica a fatadei sa fie constanta si sa stimuleze eficienta energetica a cladirii.