PARCHET ÎN BAIE

Pentru o experienta senzoriala unica

Baile moderne au devenit un loc de odihnă și relaxare. Parchetul din lemn natural poate fi integrat perfect în aceste spații, oferind un sentiment de liniste si siguranta.

Pardoselile din lemn confera incaperilor in care sunt montate un sentiment de caldura iar prin instalarea in bai, datorita contrastului cu placile ceramice, acest sentiment este cu atat mai primitor.

Frumosul material natural ne motivează și difuzează o atmosferă relaxantă în care ne simțim instantaneu confortabil.

Picioarele umede și bălțile temporare sunt inevitabile atunci când se îmbăiază sau cand se face dus insa nu prezintă absolut nici o problemă daca apa este stearsa si nu este lasata pe podea pentru mult timp. Un parchet corect montat, cu lamele bine imbinate si bine etanșate, nu va prezenta risc ca umiditatea sa se poate acumula sub acesta sau intre placi. Tratamentul de suprafață face parchetul impermeabil la apă, practic, nu există nimic care să împiedice plăcerea de a merge cu picioarele goale în baie.

Sfaturi utile:

  • Stergeti apa imediat dupa baie sau dus;
  • Asigurați-vă că baia este ventilată în mod corespunzător;
  • Parchetul trebuie să fie instalat de catre un profesionist. Un montaj corect realizat si un finisaj corect aplicat vor asigura pardoselii o durata de viata semnificativa;
  • Speciile cele mai rezistente pentru montajul in bai sau spatii umede sunt cele exotice, urmate de stejarul european, datorita stabilitatii dimensionale.


PARCHET ÎN BUCĂTĂRIE

Pentru o atmosferă plăcută în bucătăriile moderne

Bucătăria este centrul unei case. Este un loc pentru socializare și discutii. Cele mai frumoase întâlniri au loc în bucătărie, iar serile confortabile de gătit alaturi de prieteni reprezinta momente de neuitat. Aici se pregătesc preparate delicioase iar familia se bucurã  de momentele împreună. Bucătăria este un loc de bunăstare.

Atunci când construiesc o casă nouă, oamenii doresc adesea o zonă de living și una de luat masa cu bucătărie integrată, iar majoritatea solicita ca parchetul instalat in living sa aiba continuitate si in bucatarie astfel incat intreg spatiul sa fie frumos subliniat și sa formeze o unitate armonioasă.

Plus: Parchetul este la fel de durabil în bucătărie ca și în alte camere. O pardoseala corect instalata si finisata va rezista la fel de bine in bucatarie precum rezista in alte incaperi, cu mentiunea ca finisajul inițial sa aiba parte de o îngrijire corespunzătoare, pentru a proteja parchetul de murdărie si a prelungi viata tratamentului aplicat pentru mult timp.

Sfaturi utile:

  • Indepartati petele si lichidele imediat;
  • Ca regulă generală, stergeti suprafata cu o laveta umeda, deoarece prea multă apă poate deteriora parchetul;
  • NU utilizati agenti de curatare agresivi;
  • In cazul pardoselilor cu finisaj pe baza de ulei, este recomandabil să aplicați ulei de mentenanta o dată sau de două ori pe an.


PARCHET NATURAL VS. ANIMALE DE COMPANIE

Parchet natural = viața sănătoasă - de dragul animalelor de companie

Oricine alege un parchet de la Iconic Wood are o garanție unică: produsele de la Iconic Wood nu au efect negativ asupra sănătății tale. Calitatea Iconic Wood reprezintă un mediu de viață liniștit și sănătos- un factor important atât pentru oameni, cât și pentru animalele de companie.

Pardoselile Iconic Wood sunt ușor de întreținut iar, datorita finisajelor de inalta calitate, ofera protecție superioară la zgarieturi, in cazul animalelor de companie. Mai mult, un castron de alimente răsturnat , "în picioare" neintenționat în sufragerie ... micile neplăceri de zi cu zi, toate acestea pot fi șterse foarte ușor.

Animalele de companie lasă urme - chiar și pe parchet

Orice pardoseală pe care animalele de companie alearga sau se joaca trebuie sa fie foarte rezistenta la zgarieturi - și asta este ceea ce reprezintă parchetul de înaltă calitate de la Iconic Wood.

In cazul animalelor de companie, parchetul face o mare diferență și, de-a lungul timpului poate suferi multe lovituri și zgarieturi iar urme ale vieții trăite cu intensitate isi vor lăsa amprenta. Acest lucru face ca fiecare etaj să fie inconfundabil, unic, deoarece în spatele fiecărei zgarieturi există o poveste.