Parchet Masiv

”Parchetul masiv, pe langa avantajele incontestabile de bun izolator termic si fonic, are si un important rol estetic. Indiferent daca este finisat cu lac sau ulei, instalat clasic sau cu un design special, parchetul din lemn personalizeaza fiecare incapere, o insufleteste, conferindu-I deopotriva eleganta, rafinament, autenticitate.O pardoseala din lemn masiv va dura mai bine de un secol iar, daca este intretinuta corespunzator, aplicarea unui nou finisaj poate fi prelungita semnificativ”

„Un sentiment de caldura si confort, un ambient relaxat- asta aduc pardoselile noastre in casa ta iar noi ne straduim sa va oferim o gama cat mai variata de parchet care sa se potriveasca fiecarei personalitati si sa personalizeze fiecare incapere. Toate colectiile de pardoseli din lemn masiv Iconic Wood sunt produse avand la baza ideea de a aduce natura in casa ta. Pentru ca fiecare copac este unic, ne asiguram ca fiecare piesa de parchet isi pastreaza unicitatea si dupa productie, in termeni de culoare, frumusetea nodurilor si design-ul fibrei”.

„Stejarul, in mod particular, reprezinta una dintre speciile lemnoase cu cele mai bogate variatii de culoare, fibra si noduri. Structura sa este influentata de zona de crestere, climat, anotimpuri si vechime. Cu cat copacul are o varsta mai mare, cu atat este mai special, are o structura unica si un caracter aparte.

Pentru fiecare colectie de pardoseli din lemn masiv, lamelele sunt supuse unor criterii speciale de sortare. Plecand de la variatia de noduri, diferente de culoare si fibra si ajungand la modul de prelucrare al pieselor, fiecare gama are un aspect natural si un caracter puternic.

Alegerea culorii parchetului este extrem de importanta pentru felul in care va arata locuinta dvs. Tinand cont de acest aspect, pardoselile din lemn Iconic Wood pot fi livrate gata finisate sau se pot lacui/ uleia la fata locului. Prin parteneriat cu importanti producatori de materiale pentru finisarea lemnului, avem posibilitatea de a va furniza o gama infinita de culori. Indiferent de nuanta dorita, produsele pentru finisarea parchetului din lemn masiv sunt ecologice, contin 0% VOC si sunt foarte rezistente la trafic, apa si alte lichide.

Colectiile de parchet Iconic Wood sunt disponibile in permanenta in stoc la preturi extrem de atractive, iar cu ajutorul echipelor profesioniste de montaj avem posibilitatea de a personaliza armonios fiecare incapere pentru ca dvs. sa va bucurati de o locuinta deosebita pusa in evidenta de puterea irezistibila a lemnului.

Dimensiunile placilor variaza functie de colectie, sunt bine echilibrate in raportul grosime-latime-lungime si sunt disponibile astfel:

Lungime: 250-3000 mm Latime: 50/ 70/ 100/ 120/ 140/ 160/ 180/ 200/ 220/ 240 mm; grosime: 10/ 16/ 20 mm;

Pardoselile din lemn masiv Iconic Wood sunt realizate , in mare parte, din lemn de stejar insa in gama noastra puteti gasi si fag, frasin sau salcam.
Acestea se livreaza nefinisate sau pot fi lacuite/ uleiate la cerere. Datorita claselor de sortare, interioarele placate cu pardoselile noastre pot fi clasice, moderne sau minimaliste, diferenta facand-o variatia de noduri si fibra. Astfel, colectiile noastre sunt disponibile in 3 clase de sortare: Select, Natur si Rustic.